De organisatie van de grote prijs van België verwacht over negen dagen maar liefst 20.000 Nederlandse fans. Dit is veel meer dan voorgaande jaren, de grote toename wordt volledig toegeschreven aan de goede prestaties van Max Verstappen.

In totaal worden er voor de grand prix 80.000 bezoekers verwacht. Dat is ruim 17.000 meer dan vorig jaar. In de bocht voor Eau Rouge is zelfs een extra tijdelijke tribune bijgebouwd. Inmiddels zijn alle tribunekaarten uitverkocht. Meer kaarten wil de organisatie niet verkopen omdat dit het verkeer rondom het circuit niet meer aan kan. Ook campings en hotels rondom het circuit zijn vol. In Nederland zijn hotels tot ver voor Maastricht vol geboekt.

Max Verstappen kijkt uit naar Spa Francorchamps: Vorig jaar hoorde ik in de auto tijdens de Mexicaanse grand prix de fans Sergio Perez aanmoedigen. Hopelijk kan ik de Nederlandse fans dit jaar in België horen!

Onze partner BOSA Reizen heeft nog wel enkele tickets in de verkoop, je kunt ze hier bekijken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.