Max Verstappen is niet alleen op zondag in Rotterdam maar geeft ook op zaterdag 30 augustus tijdens Burning Rubber Live een demonstratie in de Formule 1 wagen van zijn nieuwe team Scuderia Toro Rosso. Burning Rubber Live vindt dit jaar voor de eerste keer plaats aan de vooravond van VKV City Racing. 30 augustus is de Willemsbrug in Rotterdam het decor van een dance en motorsport spektakel. Diverse artiesten treden op tijdens het evenement, waaronder Eva Simons en Sidney Samson.

Tijdens het evenement op zaterdag zal Verstappen ook een demonstratie geven in de Toro Rosso.Ook het kersvers getrouwde koppel Eva Simons en Sidney Samson treden op tijdens Burning Rubber Live. Eva Simons is onder ander bekend van de hitsingle ‘Take Over Control’ en haar samenwerking met Will.i.am, Chris Brown en Afrojack. The Dirty Daddies, Nino & Frankie, en Baggi Begovic zijn zaterdag ook aanwezig.

De kaartverkoop voor Burning Rubber Live is inmiddels gestart. Kaarten zijn voor € 75,- te krijgen via de website van VKV City Racing: http://www.cityracing.nl/shop/
Er zijn losse tickets te verkrijgen, maar ook diverse tafelarrangementen, inclusief champagne en fingerfood, behoren tot de mogelijkheden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter