Niemand hoeft Max Verstappen te vertellen dat hij afgelopen zaterdag een mogelijke pole position en overwinning heeft weggegooid.

De Nederlander wist al hoe de vlag erbij hing, toen Dr. Helmut Marko hem met een wegwerpgebaar wegstuurde. Verstappen kreeg niet eens de kans om zijn excuses aan te bieden aan de autosportadviseur van Red Bull Racing.

Ook kreeg Max zwaar te verduren op social media, maar kon hij niet zwijgen nadat sommige ‘fans’ opmerkten dat de Red Bull-coureur maar weer teruggezet moest worden naar Toro Rosso.

Terug naar Toro Rosso? Dat kan helemaal niet,, aldus een geïrriteerde Max Verstappen die niet onder de indruk is van wat er op social media gebeurt: Het is altijd makkelijk om iemand uit te schelden via één of andere chat, dan recht in zijn gezicht. Ik noem dat soort mensen keyboardwarriors.

Ook gaf Max aan dat hij niet speciaal een gesprek met Dr. Helmut Marko over de zaterdag hoeft te hebben. De oud-coureur wil graag zien dat Verstappen alleen maar scherp is wanneer het moet.

Maar dat vind Max Verstappen onnodig: Ik weet wat ik fout gedaan heb, daar hoef ik niet voor op gesprek met Helmut Marko.

Maar er is irritatie in het team omtrent de laatste races van Max Verstappen. Dat is zeker.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!