Het gaat goed bij het team van Williams. Eerder wisten wij jullie al te melden dat de Britten financieel flinke risico’s namen om de sportieve prestaties van de auto’s te verbeteren.

Dat pakte positief uit want vorig jaar eindigde Williams als derde team achter Mercedes en Red Bull in het wereldkampioenschap.

Hoewel Sir Frank Williams Ferrari aan hen voorbij zag sluipen, ziet ook Felipe Massa een goede toekomst voor het team. Felipe wil zich graag inzetten om de auto sneller te maken, zodat er om het WK kan worden gestreden.

De Braziliaan zat bij Ferrari in een dip, maar de overstap naar Williams deed hem opleven. Rob Smedley, die zowel bij Williams als Ferrari met de Braziliaan samen heeft gewerkt, was van mening dat Felipe Massa op het moment op zijn top is.

Momenteel zien we de beste Felipe Massa ooit, minstens even goed als in 2008., aldus de loftrompet van Smedley.

En dat niveau hoopt de bijna-wereldkampioen van 2008 ook vast te houden en dan het liefst bij zijn huidige team. De 34-jarige zal zijn droom blijven najagen:

Ik zal altijd alles geven om mijn droom, wereldkampioen worden, te realiseren. Tot het moment dat het niet meer mogelijk blijkt te zijn.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!