Sauber-coureur Felipe Massa tekende nog maar net zijn contract bij Ferrari en zijn eerste test bij zijn toekomstige werkgever staat al op het programma. Massa neemt volgende week woensdag en donderdag plaats in de cockpit op het circuit van Monza.

De Braziliaan maakte zijn f1-debuut bij Sauber in 2002, het jaar daarop vertrok hij naar de Scuderia als testcoureur om ervaring op te doen. Sinds 2004 rijdt hij opnieuw voor het team van Peter Sauber.

” Ik kan niet wachten om te gaan rijden voor Ferrari, Ik ben ook ontzettend gelukkig om volgend jaar definitief voor hen te rijden. Het is een fantastische kans voor mij om te laten zien wat ik kan in een topwagen.  “ aldus de enthousiaste Braziliaan.

Volgend jaar zal Massa de plaats innemen van Barrichello die op zijn beurt vertrekt naar BAR.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!