Felipe Massa werd vorige week de deur gewezen door Ferrari na acht seizoenen trouwe dienst. De Braziliaan is op zoek naar een stoeltje bij een competitief team. De eerste gesprekken zijn inmiddels gevoerd.

Massa is samen met Nico Hulkenberg kandidaat om volgend jaar Kimi Raikkonen te vervangen bij Lotus. De Braziliaan erkent gesprekken te voeren met Lotus. We zijn in gesprek. Ik ben van mening dat Lotus een competitieve auto heeft en daar ben ik naar op zoek. Op dit moment zoeken we een manier zodat ik, maar ook Lotus door kan met een competitieve auto, aldus Felipe Massa.

Ook verklaarde Massa gesprekken te hebben gevoerd met McLaren. Of de oud Sauber coureur een serieuze optie is voor de mannen uit Woking is nog maar de vraag. McLaren zou graag doorgaan met het huidige rijdersduo Jenson Button en Sergio Perez. Ik heb met McLaren gesproken. Daar kan ik verder niet veel over zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat het contact met Lotus goed is.

Felipe Massa is dus hard op zoek naar een verder vervolg van zijn loopbaan in de Formule 1. Rijdt Felipe Massa volgend jaar voor Lotus of verrast hij door bij McLaren in te stappen? Deel je mening op ons forum!