Gisteren werd dus bekend gemaakt dat Felipe Massa vanaf volgend jaar voor Ferrari zal rijden, hij zal bij de Scuderia zijn landgenoot Rubens Barrichello vervangen. Verwacht wordt dat Barrichello naar BAR zal trekken maar daarover is nog niks zeker.

Felipe Massa zei dat het voor hem een grote uitdaging is om zijn landgenoot te vervangen: ” Ik voel me klaar voor deze nieuwe uitdaging, die de beste gelegenheid in mijn carri�re is. Ik ben me bewust van de verantwoordelijkheid en ik kan niet wachten om deel uit te maken van een team als Ferrari en naast de beste rijder in de wereld te rijden. “

” Maranello geloofde in mij sinds 2001, wanneer ik nog mijn F1-debuut moest maken. Nu ben ik mijn derde seizoen bij Sauber aan het werk en heb ik al wat ervaring. Een ervaring die mij hielp om een geweldige overeenkomst met Ferrari te tekenen.  “ vervolgde de opgetogen Braziliaan.

De 24-jarige Sauber-coureur vulde aan: ” Ik wens Peter Sauber te bedanken voor het geloof dat hij in de drie voorbije jaren in mij heeft gehad. Ik zal mijn uiterste best doen om in de resterende races zo goed mogelijke resultaten te behalen voor het team.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!