Twee dagen nadat Michael Schumacher zijn zesde wereldtitel F1 heeft binnengehaald, wenst Mario Theissen, BMW Motorsportdirecteur, Michael Schumacher een dikke proficiat. Ookal heeft Williams zowel de rijders- als de constructeurstitel verloren.

“Deze titel is voor Michael waardevoller dan de andere. Hoe dichter de top bij elkaar zit, hoe moeilijker het is om te winnen,” zei Theissen op de offici�le website van Williams. “Michael Schumacher liet zelfs in moeilijke periodes zien dat hij een uitstekend rijder is.”

Ook Patrick Head is al bij al blij met het seizoen 2003.

“Tweede in het constructeurskampioenschap is niet eerste. Maar het team heeft een enorme vooruitgang gemaakt tijdens het jaar, en dat is leuk om te zien,”

was zijn commentaar.

Sir Frank Williams zegt ook blij te zijn:

“Het was een teleurstellend einde van een briljant seizoen, maar er blijft veel hoop voor ons volgend jaar!”

Mario Theissen ten slotte zei nog dat ze volgend seizoen competitief zullen zijn. Hun start van 2003 was eerder moeizaam. Maar ze boekten vooruitgang, met een eerste zege van het seizoen in Monaco. Meer zeges volgden, en daar stonden beide rijders plots dicht bij de WK-leider! Dat had niemand gedacht bij het begin van het seizoen. Daar hebben ze nu hun les wel uit getrokken.

“De ontwikkelingen voor 2004 zouden moeten verzekeren dat we van bij de start competitief zijn,”

aldus Mario Theissen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter