Vijay Mallya van Force India meent dat de progressie van zijn renstal spoedig een podium zal opleveren. De Indiase equipe was de afgelopen Grands Prix al in de top tien te bewonderen, al kon dat in Silverstone niet in punten worden verzilverd. Paul di Resta viel al snel uit na een touche met Grosjean en Nico Hülkenberg gokte met een regen-afstelling verkeerd, aangezien de race geheel droog verliep.

Toch blijft Mallya loeren al naar het podium. Het is bevredigend dat we nu constant in de top tien opereren. En met een beetje geluk belanden we dit jaar nog op het podium.

We staan maar drie punten achter Williams en zestien achter Sauber, dus we hebben reden om optimistisch de toekomst tegemoet te treden. We hebben geen gelegenheid om het rustig aan te doen. Mijn doel is de vijfde plaats in het constructeurskampioenchap en daarvoor liggen we nog op schema.

De teambaas heeft gelijk met zijn stelling dat het team moet profiteren van de huidige extreme competitiviteit. Alles zit nu zo dicht bij elkaar, dat 1 seconde al een paar plaatsen winst [of verlies] op de grid betekent. Dr. Vijay Mallya hoopt dat het ‘kwartje’ een keer zijn kant opvalt en dat Force India voor het eerst sinds 2009 [Fisichella] weer het podium kan betreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.