Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen hadden het tijdens en na de Grand Prix van Hongarije stevig aan de stok met elkaar. In de race probeerde Hulkenberg Magnussen te passeren maar kreeg daarbij te weinig ruimte. Een ritje door het gras en enkele plaatsen positie verlies was het resultaat voor de Duitser.

Na de race kwam Hulkenberg Magnussen tegen. Hulkenberg brak in bij Magnussen, die een televisie-interview aan het geven was, een feliciteerde hem dat hij de meest onsportieve Formule 1-coureur is. Magnussen reageerde kort en bondig: suck my balls, honey.

Magnussen kreeg voor zijn actie in de race een 5-seconde penalty. Na de race ging Hulkenberg bij de stewards langs om voor een zwaardere straf te vragen. Dit tegen het zere been van Haas teambaas Gunther Steiner:
Is Nico soms vergeten dat hij de race van Romain Grosjean ruinieerde? Zijn actie in de eerste bocht kon echt niet. Kevin deed naar mening het enige juiste, zijn positie verdedigen en liften. Wat moet hij anders? Dat Nico na de race naar de stewards loopt om een zwaardere straf te vragen is kinderachtig, onvolwassen. In respecteer Nico als men en als coureur, maar wie doet dit nu? Je gaat niet vragen om een zwaardere penalty.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.