Kevin Magnussen en Romain Grosjean rijden ook volgend jaar voor Haas F1. Lange tijd was onzeker of Romain Grosjean mocht aanblijven, het contract van de 33-jarige Fransman is echter verlengd.

Nico Hulkenberg, die plaats moest maken bij Renault, werd ook bij het Amerikaanse team genoemd. Hulkenberg is nu voor volgend jaar nog steeds op zoek naar een zitje.

Grosjean rijdt sinds bij het ontstaan van Haas F1 in 2016 bij het team, Magnussen kwam in 2018 over van Renault. Haas stelt dit jaar teleur, in de WK-stand blijft het team tot op heden alleen Williams voor.

Teambaas Gunther Steiner:
Ervaring is een van de bouwstenen van Haas. Met Grosjean en Magnussen hebben we een solide basis om te blijven groeien. We kunnen verder bouwen op hun kennis van zaken en kwaliteit. Het is dit jaar moeizaam voor ons met de wisselvallige prestaties van onze auto, maar onze ervaring zal ons helpen om te verbeteren en als eenheid verder te gaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter