Pastor Maldonado rijdt ook in 2016 voor Lotus, het team bevestigde dit na afloop van de Grand-Prix van SIngapore.

Het is geweldig dat ik weer ben bevestigd als racecoureur, aldus Pastor Maldonado. Er is veel gespeculeerd over mijn toekomst. Dit seizoen heeft ons al veel uitdagingen opgeleverd, maar de kwaliteit van het team uit Enstone is goed te zien. Ik voel me echt een onderdeel van de familie en ik kijk ernaar uit om verder te bouwen op het werk van dit jaar en betere resultaten te leveren in 2016.

Ook Gerard Lopez, voorzitter van Lotus, is blij met aanblijven van de Venezolaan: Het is positief voor de toekomst van Lotus dat we kunnen bevestigen dat Pastor ook volgend jaar voor ons rijdt. Iedereen in Enstone kan zeggen dat hij een prima persoon is om mee samen te werken en we weten welke prestaties hij kan leveren op de baan. Pastor begon bij ons met een meerjarige deal en deze bevestiging herhaalt ons vertrouwen in hem. We hopen op korte termijn meerdere positieve aankondigingen bekend te kunnen maken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter