Op 7 februari presenteert Red Bull Racing hun wagen. Op die dag weten we ook wie er naast David Coulthard in de tweede bolide zal plaatsnemen. Net als bij Williams voert men hier een tweestrijd tijdens de testsessies. Hier gaat de strijd tussen Vitantonio Liuzzi, de Formule 3000-kampioen van vorig seizoen, en Christian Klien, de Oostenrijkse prot�g� van Red Bull.

Ondanks enkele andere aanbiedingen besloot Liuzzi om toch te blijven en geeft daar wat meer uitleg over:

“Ik ondertekende een contract, maar de situatie blijft nog altijd hetzelfde voor mij. Het team geeft pas de naam van de tweede coureur vrij op 7 februari, ofwel zal men zeggen dat ze de bedoeling hebben om zowel aan mij als aan Christian te gebruiken tijdens het seizoen.

De andere teams hebben mij geen beter voorstel gedaan, voor zover ik weet. Ik moest kiezen en dus heb ik voor Red Bull gekozen, omdat ik het team vrij goed ken. Ik weet ook dat ze mij zullen evalueren tijdens de tests dus zal ik mijn uiterste best moeten doen.”

Red Bull start op 18 januari opnieuw met de testsessies, en op 7 februari zullen we aan u waarschijnlijk meer kunnen zeggen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *