Ondanks dat hij recent aangaf niet tevreden te zijn met zijn start van dit seizoen, weet de huidige kampioen en klassementsleider Lewis Hamilton dat hij goed zit bij Mercedes.

Vergelijkingen met Michael Schumacher worden zo nu en dan getrokken, nu Hamilton op vijf wereldtitels staat. Lewis denkt dat hij nog genoeg jaren te gaan heeft om zijn record te evenaren.

Michael ging met pensioen toen hij 38 was. Ik ben 33 en ik denk dat ik dit makkelijk nog vijf jaar kan doen. Ik ben bijzonder gedreven om te winnen, aldus de Mercedes-coureur tegenover Motorsport.com.

Het zou makkelijk zijn om nu te stoppen, maar dat vind ik zonde omdat ik dan niet tot het uiterste ben gegaan. Ik ga door zolang ik kan en totdat ik er geen plezier meer in heb., zo besloot Hamilton.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!