Dit weekend kwam Bas Leinders voor het laatst in actie op een vrijdag. De blik is nu gericht op de toekomst. Een toekomst die Bas Leinders graag verder zou zetten in de Formule 1, een discipline waar hij zich goed in voelt…

“Indien ik voor Minardi wedstrijden zou kunnen rijden, zou dat zeker een goede evolutie zijn voor mij,” vertelt de huidige 3de piloot van het team uit Faenza.

“Om die kans te krijgen, moet ik wel een aanzienlijk budget verzamelen en op dit moment heb ik dat nog niet gevonden. Ik zou ook graag als derde piloot voor een of ander team testen, maar die zitjes zijn ook niet talrijk.

Omdat de beslissingen voor 2005 bij teams zoals Minardi en Jordan pas heel laat genomen zullen worden, keer ik nu naar huis terug om de verschillende mogelijkheden grondig te analyseren. We zullen sponsors moeten overtuigen, maar ik wil graag mijn plaats behouden in de koninginneklasse van de autosport…”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter