Volgens de Financial Times zou Jaguar deze maandag verkocht worden aan Red Bull. De zeer gerespecteerde krant heeft naar eigen zeggen een insider die het nieuws bevestigd heeft.

“We hebben hun aanbod aanvaard, en contracten uitgewisseld. Het enige wat we nog moeten doen is de sleutels overhandigen.”

Als het waar zou zijn dan kan het team zich nog op het nippertje inschrijven voor het kampioenschap van volgend jaar. De FIA had eerder al gemeld dat het bereid zou zijn om die deadline nog wat op te schuiven, maar het zou symbolisch zijn om toch nog op tijd in te schrijven. Het betekend ook dat de 300 werknemers van Jaguar aan de slag kunnen blijven, en dat er 10 teams op de grid staan volgend jaar.

Eerder deze week waren er al berichten dat Kevin Kalkhoven uit de Champ Car wereld Cosworth Racing had opgekocht. Ook dit nieuws is nog niet bevestigd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter