Takuma Sato wordt het hoofd van een nieuwe reclamecampagne van Shiseido in Japan. Sato zal verscheidene cosmeticawinkels bezoeken, chemische fabrieken waar de producten gemaakt worden en de opslagplaatsen. De campagne loopt tot 20 januari 2005.

Juan Pablo Montoya heeft in Florida de award gekregen voor Best Latin American Driver. Montoya, geboren in Bog�ta, deed dit seizoen niet mee voor de wereldtitel in de Formule 1, maar dat bleek genoeg te zijn om in Miami een award te kunnen ontvangen. De Colombiaan won de laatste race van het seizoen in Brazili�, voor duizenden Colombianen die enthousiast waren afgezakt naar Interlagos.

David Coulthard zou later op de dag aangekondigd worden als de eerste coureur van Red Bull Racing. Althans, volgens de Engelse krant the Independent. De geruchten gaan al langer dan een week in de wereld rond, en als hij zijn contract ondertekend start de Schot zijn elfde volledig seizoen Formule 1, nadat hij als vervanger van de verongelukte Senna in Spanje 1994 zijn debuut maakte.

En tenslotte willen we U dit niet onthouden: er gaan geruchten rond dat Midland F1 niet met een Dallara-chassis aan de start zou komen, maar wel met die van Jordan. Het Ierse team staat voor de zoveelste maal op de verkooplijst, volgens enkele kranten. Eerder was het ook Christian Horner die Jordan zou overkopen om met zijn team Arden International aan de start te komen volgend seizoen. Midland F1 zou op deze manier de $48 miljoen US Dollar inschrijvingsgeld niet moeten betalen, als ze een bestaand team overnemen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter