De geruchtenmolen is weer volop aan de gang, en deze keer niet alleen rond wie waar zal rijden. Er wordt nu ook stilletjes gefluisterd dat Flavio Briatore, teambaas van Renault, een overstap zou maken naar het Japanse ToyotaF1.

Het gerucht werd gepubliceerd door het Franse blad Autohebdo. Het contract tussen Briatore en Renault zou tegen het einde van 2005 afopen. De Italiaan werkt al sinds 1986 bij het team.


F1-baas Bernie Ecclestone trekt een nieuwe medewerker aan. Het gaat om Michael Payne, de media-chef van de IOC (Internationaal Olympisch Comit�). Payne zou een belangrijk adviseur van Ecclestone worden, na de Olympische Spelen te Athene deze zomer.

Er wordt gezegd dat Michael Payne niet tevreden is over het IOC. Hij zou in 2005 Bernies dichtste collega worden, maar Ecclestone zelf benadrukt dat hij nog niet denkt over pensioen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter