Christian Klien is – voorlopig voor 3 races – racerijder af bij Red Bull Racing. Op zijn website sprak hij van een grote teleurstelling over zijn vervanging door Vitantonio Liuzzi vanaf San Marino.

Klien wist dat de wissel sowieso ging komen, maar hoopte dat zijn sterke prestaties in de eerste drie races de gedachten van het management gingen veranderen.

“Om eerlijk te zijn, ik ben heel erg teleurgesteld. Mijn prestaties in de eerste races tonen aan dat ik sterk aan het evolueren ben en grote vooruitgang boek als rijder.

Het is nu aan Liuzzi om zijn kwaliteiten te bewijzen. “

Klien hoopt nu dat hij na drie races terug mag racen. “Ik veronderstel dat ik in de Grote Prijs van Europa terug aan het stuur zit. Maar Red Bull beslist hier pas over na de Grote Prijs van Monaco. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter