Dat zegt voormalig Ferrari- en McLaren-coureur Stefan Johansson, die daarmee zijn vertrouwen toont in de Finse F1-wereldkampioen van 2007.

Hij heeft wat tijd gehad voor reflectie en ik denk dat hij nu hongeriger is dan ooit tevoren, zo lichtte de 103-voudige GP-rijder zijn confidentie toe. Raikkonen bezit volgens de Zweed namelijk over een uitzonderlijk talent.

Volgens mij is het een groter issue of het team in staat zal zijn hem een competitieve auto te geven, vervolgt Johansson. Als je er de auto niet voor hebt, dan maakt het niets uit hoe goed je bent, omdat je sowieso niet voor het kampioenschap zal kunnen rijden. Maar Kimi heeft zoveel rauwe snelheid en zo’n moeiteloze en soepele rijstijl dat ik denk dat deze auto’s juist heel goed bij hem passen, aldus Johansson.

Stefan Nils Edwin Johansson, geboren te Växjö in Zweden op 8 september 1956, maakte zijn Formule 1-debuut in 1980 bij Shadow en nam deel aan 103 Grands Prix. Hij behaalde 12 keer het podium en scoorde 88 punten.

Hij reed in zijn carrière, welk begon in 1980 [hij onderbrak zijn loopbaan in 1981 en 1982] om vervolgens van 1983 tot de Britse GP van 1991, voor de volgende Formule 1-teams te rijden; Shadow, Spirit, Tyrrell, Toleman, Ferrari, McLaren, Ligier, Onyx [derde in Grand Prix van Portugal in 1989!!], AGS, (Arrows)-Footwork.