Eerder meldde collega Franky Rein al dat de positie van Narain Karthikeyan bij HRT allerminst zeker is. De Indiër moet vechten voor zijn plaats bij het Spaanse achterhoedeteam.

Er deden geruchten de ronde dat Narain de Formule 1 in zou ruilen voor de IndyCar series, maar die geruchten worden door de HRT rijder de kop in gedrukt. ‘The Fastest Indian’ verklaarde niet bezig te zijn met een test in een IndyCar auto. Ik weet niet waar de IndyCar geruchten vandaan komen, maar mijn doel is om ook in 2013 voor HRT uit te komen.

Bij HRT lijkt een stoeltje al vergeven aan de ervaren Spanjaard Pedro de la Rosa. Karthikeyan richt zich dus op het andere stoeltje bij HRT. Ik denk dat ik goed aan het rijden ben en ook in de kwalificaties gaat het beter, zegt de 35-jarige coureur die ook voor Jordan racete. Dat ik mezelf al enkele malen voor Pedro de la Rosa heb gekwalificeerd heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven

Kijkend naar de toekomst denkt Narain nog twee à drie seizoen mee te kunnen in de koningsklasse. Ik ben fit en goed genoeg voor nog eens twee of drie seizoenen racen in de Formule 1.