Narain Karthikeyan mag dan wel geen racestoeltje hebben kunnen bemachtigen voor volgend seizoen, hij blijft toch nog in de Formule 1 actief. Althans, zo beweren verschillende bronnen in India. De 28-jarige Indi�r heeft een mondeling akkoord over een testcontract voor volgend seizoen, al wordt niet gezegd bij wie.

“Ik heb contact met verschillende teams en ik verwacht heel binnenkort iets te kunnen lossen,” zegt Kartikeyan in de Indische krant Hindu“Zoals je al weet zoek ik achter een nieuw team en de discussies zijn volop bezig. Ik denk dat we snel een akkoord zullen hebben.”

Verschillende teams zijn momenteel op zoek naar een testcoureur, en met het geld dat Karthikeyan vorig seizoen op tafel kon leggen om te racen bij Jordan-Toyota heeft hij een ruime keuze. Williams-Ford Cosworth is met de promotie van Nico Rosberg op zoek naar een derde coureur, evenals (B.A.R.-)Honda, Renault en BMW Sauber. Waar de Indi�r terecht komt zal moeten blijken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter