AlbersAlbersDe populariteit van Christijan Albers is sterk aan het toenemen in Nederland en daarbuiten. De verkoop van merchandise van de Nederlander loopt als een trein, momenteel is hij zelfs de best verkopende Nederlandse sporter.

“Het is gewoonweg ongelofelijk.” Zei een vertegenwoordiger van 4Net Industries, het bedrijf dat de merchandising op de markt brengt. “De voorbije maanden hebben we veel merchandising van Christijan verkocht. Het toont aan hoe populair hij wel niet is. En dan heb ik het niet enkel over Nederland, maar ook in de rest van de wereld.”

Vooral de pet van Albers is een gewild item. Tot nu toe zijn er al meer dan tien duizend van verkocht. De meeste daarvan zijn naar Nederlandse fans gegaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter