Patrick Head is niet alleen perfectionistisch als het gaat over het materieel maar ook nog steeds over de rijders. Hij vindt het niet acceptabel dat zijn rijders, ondanks startposities vier en zes, de afgelopen race na ��n ronde slechts achtste en zestiende lagen.

U zult gelezen hebben dat Montoya al voor de start van de race had geklaagd over het stof op de baan voor de even startnummers, dat wil zeggen starters 1, 3, 5 etc starten vanaf een plaats op de ideale, schone lijn en de anderen starten op een minder schone lijn. In Budapest vond Montoya dat desastreus. Maar goed, Patrick accepteert dat blijkbaar niet.

Patrick zag ook niet over het hoofd dat Montoya vlak voor het eind weer eens in de fout ging. Hoewel Juan hierbij geen plaats verloor (Ralf kon of mocht hem niet inhalen ?) wil Patrick hem er toch op aanspreken dat dit reeds de derde keer dit jaar is dat hij zo’n slippertje maakt.

Is dit reeds een aanzet voor kritiek die zeker volgend jaar gaat komen ? Er wordt immers al gezegd dat als Montoya dit jaar de titel niet haalt, dat hij het dan in 2004 z�ker zal kunnen vergeten, want waarom zou een team alles op alles zetten voor een rijder die t�ch weggaat ?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter