Mika Salo zal Max Papis gaan vervangen by PK Racing in het Champ Car kampioenschap. Mede eigenaar van PKR is Craig Pollock.

Hoewel Salo acht seizoenen F1 heeft gereden, onder andere bij Sauber, Ferrari en uiteindelijk Toyota, is het er op de ��n of andere manier voor hem nooit �cht van gekomen in de F1.

Toen Michael Schumacher in het gips zat in 1999, was het vervanger Salo die op een mooie zege afstevende in zijn Ferrari op Hockenheim, maar hij moest toen Eddie Ervine voor laten gaan. Als dankjewel kreeg hij van Eddie w�l de overwinningsbeker mee naar huis. Bij Toyota mocht hij maar ��n seizoen racen. Daarna werd het stil om hem heen.

Mika start dit weekend al in Denver en daarna gaat men naar Miami. Beide races worden gereden op zogenaamde stratencircuits.

“Ik ben goed in Street Racing en ik kijk daarom vooral uit naar de twee komende races.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter