Volgens bepaalde bronnen zou woensdag officieel bekend gemaakt worden dat Verstappen een zitje krijgt bij Jordan. Volgens de geruchten zou het contract morgen ondertekend worden. Daarna zal de Nederlander op donderdag en vrijdag testwerk verrichten in Barcelena, waar Jordan vier dagen lang aanwezig zal zijn voor tests uit te voeren. Morgen zal de jonge Duitser, Timo Clock, achter het stuur van de Jordan kruipen en woensdag is het de beurt aan de sympathieke Belg Bas Leinders, zoals we al eerder vermeldden. Deze tests zullen nog uitgevoerd worden met de oude wagen. De EJ14 zal pas in februari voorgesteld worden.

Zodus zal naar alle waarschijnlijkheid het eerste Jordan zitje door Verstappen ingenomen worden. Echter is er nog een hoop onduidelijkheid over wie in de tweede Jordan zal zitten in Melbourne, bij de start van het kampioenschap.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter