Ook Jordan heeft zich nu ingeschreven voor het Wereldkampioenschap Formule 1 voor het seizoen 2005. Althans, dat zegt Ron Dennis, teambaas van McLaren.

Over de inschrijving van Jordan bestond lange tijd twijfel omdat het team van de gelijknamige Ierse teambaas over niet voldoende financi�le middelen zou beschikken voor volgend seizoen.

Over de keuze van de motor is nog niets geweten, al zou de overeenkomst met Toyota nog slechts een kwestie van details zijn.

Na deze inschrijving zijn er nu negen teams die zich aangemeld hebben voor volgend seizoen. Nog steeds eentje te kort volgens de Concorde akkoorden.

Of het tiende team, het voormalige Jaguar, zich zal inschrijven is nog steeds niet geweten. Dat Red Bull een bod gedaan heeft op het team is wel duidelijk, maar wat het antwoord van de Ford-top is, is onduidelijk. Normaal gezien moet de inschrijving van het team binnen zijn ten laatste op maandag 15 november, maar de FIA heeft al laten verstaan dat men een laattijdige inschrijving ook nog zal accepteren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter