De Duitser Nick Heidfeld komt volgend seizoen dan toch uit voor de Britse renstal Jordan Ford. Volgende week kruipt hij al in de cockpit van de EJ14 om te testen.

“Ik ben zeer tevreden om te kunnen tekenen bij Jordan. Het gaf een raar gevoel om te testen voor Jordan, zonder officieel deel uit te maken van het team. Ik voelde me echt al deel van Jordan. Het is leuk om samen te werken met alle mensen hier en ik zie erg uit naar het komende seizoen. Volgende week test ik al met de nieuwe EJ14 en dat zal opwindend worden.  “

Ook Eddie Jordan is in de wolken met Heidfeld, die toch als talent te boek staat:

” Ik ben met alle voorzichtigheid bezig om een sterk rijderspaar te maken voor 2004. Nick contracteren was het eerste deel. Ik zie de toekomst optimistisch in en we zouden moeten kunnen concurreren met de middenmoot. Met zijn talent kunnen we dat.  “

Na veel vijven en zessen komt Nick Heidfeld dan toch aan de start in de Jordan.
Jordan Ford zal op Silverstone testen op 4 en 5 februari. Nick Heidfeld bestuurt dan de EJ14, Timo Glock test met de EJ13.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter