“It’s a shame dat het Jordan F1 team tegen het eind van het 2003 seizoen komt met bijna geen kans op nog een goed resultaat.”

Aldus technisch direkteur Gary Anderson, die ondanks alles belooft dat de “gelen” vechtend de laatste twee races in zullen gaan.

 

“We willen nog wat puntjes uit dit seizoen tevoorschijn slepen maar gebrek aan ontwikkeling vermindert onze kansen. Echter, we geven niet op.”

Het team van de flamboyante Eddie Jordan heeft het gehele seizoen geworsteld zonder een hoofdsponsor en dat geldgebrek heeft direkte gevolgen voor de EJ13 wagen.

Toprijder Fisichella heeft al een kontrakt getekend bij Sauber voor het volgende seizoen maar hij belooft zijn uiterste best te zullen doen om punten te scoren voordat hij dit “wonderful” team verlaat.

 

“Het zijn de laatste twee mogelijkheden om dit seizoen nog punten te kunnen scoren. Ik zal al het mogelijke doen om dit te laten gebeuren.”

Trouwens, door Jordan’s overeenkomst met motorleverancier Ford zal het dit weekend weer voor het eerst zijn sinds 1991 dat er een F1 wagen met het blauwe ovale Ford teken op Amerikaanse race bodem zal rijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter