moeten hebben als het gaat over zijn toekomst bij het Jaguar team.
Justin hoopt dat hij bij Jaguar mag blijven, maar bij Jaguar hebben ze nog geen besluit genomen als het gaat over de nieuwe teammaat van Mark Webber.

Tony Purnell, teambaas Jaguar:

“Ik hoop dat we tegen het begin van december een beslissing hebben genomen.”

De beslissing van Jaguar omtrent hun nieuwe piloten is zowat de enige die van betekenis zal zijn, de topteams hebben allemaal hun rijders bekend gemaakt voor het seizoen van 2004.
Mark Webber zijn plaatsje is het enige zitje van Jaguar dat vastligt, Mark Webber heeft in zijn eentje 17 punten bijeengereden voor het Jaguar team.

De eerste teammaat van Mark Webber, Antonio Pizzonia werd in het seizoen aan de kant geschoven vanwege zijn teleurstellende resultaten en werd vervangen door de Minardi piloot, Justin Wilson.
Wlson heeft ��n puntje gescoord in het kampioenschap.

Het zitje van Wilson is nog niet bevestigd en voor dat zitje staan er nog wat kandidaten te drummen aan de deur van het Jaguar team, beide Sauber piloten, Frentzen en Heidfeld worden ook genoemd als mogelijke kandidaten.
Alexander W�rz is ook een genoemde kandidaat voor een zitje bij Jaguar.

Heinz Harald Frentzen:

“Ik denk dat er nog een markt is voor ervaren piloten, maar op dit moment kan ik daar nog niet veel over kwijt.”


Ook de Nederlander Jos verstappen zou gesprekken hebben met Jaguar, maar dat nieuws kan u terugvinden in de nieuwsberichten van gisteren.
Nog een mogelijke kandidaat is de Canadees Jacques Villeneuve.

Tony Purnell:

“Er is geen enkele piloot, waar we contacten mee hebben, dat geen backup geniet van sponsors.Het is dan ook een feit dat ze allemaal op gelijke voet zijn.
Wilson kan na dit weekend gerust vertrekken met een goed gevoel en mag best blij zijn met zichzelf, hij heeft mooi werk geleverd.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter