De Italiaanse pers heeft enkele tegenslagen te verduren gehad de laatste tijd. Het overlijden van paus “Giovanni Paulo” was ongetwijfeld de grootste klap in een religieus land als Itali�, maar op sportief vlak doet ��n van het lands grootste trotsen, de Scuderia Ferrari, het ook niet bijster goed.

Iedereen kent de Italiaanse pers: meteen zware kritiek als het ook maar even mis gaat. En dat is nu zeker niet anders. Na drie teleurstellende races voor de Scuderia, met slechts 10 punten als resultaat, en een Michael Schumacher die vier races na mekaar niet op het podium heeft gestaan, zijn de zwarte letters niet mild. “Ferrari schokeert!” staat bijvoorbeeld te lezen.

Tuttosport zegt: “De nieuwe F2005 heeft serieuze problemen.” La Republica maakt ervan: “Ramp begon in Australi�, ging verder in Maleisi�, en werd bevestigd in Bahrein.”

In Spanje is men althans blijer dan in Itali�: “Bravo Alonso”, naar de felicitaties van Briatore over de teamradio, en “Alonso reed als een wereldkmapioen” klinken alvast een beetje mooier in de oren…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter