Eddie Irvine is de laatste races weer op de paddock te vinden, automatisch betekent dat, dat enkele coureurs er weer flink van langs krijgen. Dit keer was Michael Schumacher aan de beurt, die in het verleden nochtans altijd opgehemeld werd door de Noord-Ier. Volgens Irvine is de oud teamgenoot de saaiste wereldkampioen ooit en is zijn tijd voorbij.

Irvine vertelde: ” Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven in Imola, hij hoefde maar ��n ding te doen en dat was Alonso aan de binnenkant inhalen. Enkele jaren geleden was het hem zeker gelukt. We staan voor een nieuw tijdperk, Alonso maakt geen fouten wanneer hij onder druk staat, Micha�l wel, die ook wist te vertellen dat Raikkonen het heel goed doet. Misschien komt het wel door zijn leeftijd.  “

Benieuwd wie hij de volgende keer door de gehaktmolen zal draaien.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!