IRL IndyCar rijder Scott Dixon was vorige week in Monza, actief op zoek naar een F1 zitje in de nabije toekomst. De 23 jarige Ganassi rijder, die eerder al races won in de Champ Cars en de IRl, vertelde autosport.com dat hij zijn zinnen heeft gezet op het veroveren van een Formule 1 cockpit.

“Vanzelfsprekend wil ik dat! We trokken min of meer uit noodzaak naar de VS, we hadden geen geld en konden er een goede deal krijgen. Formule 1 is indrukwekkend!  “

Het was zijn derde bezoek aan de F1 paddock, zijn eerste in Europa. Hij slaagde er, samen met zijn manager Stefan Johansson, in om contacten te leggen. Hij blijft echter realistisch en heeft als streefdoel 2005 voor ogen.

 

“We zien wel wat er gebeurt. We willen nu nog niets plannen, er is nog veel werk te doen. We komen gewoon eens rondkijken, en ons laten zien.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter