De laatste jaren daalt het kijkcijfer van de Formule 1. In de afgelopen vijf seizoenen hebben we ��n spannend seizoen gehad, en dat gaf een kleine hoop. Maar hoe dan ook, het publiek begint het minder interessant te vinden dan pakweg een tiental jaren terug. En voor volgend seizoen lijkt er ook al niet veel te veranderen. In 1999 was er nog sprake van een film over de Formule 1, geregisseerd �n geproduceert door Sylverster Stallone. Uiteindelijk liet hij de Formule 1 voor bekeken en maakte hij Driven, een film over de Indy Racing League. Het werd niet het overdonderend succes waarop gehoopt werd.

Nu lijkt het erop dat in de Verenigde Staten de IRL opnieuw de achtergrond wordt voor een televisie-optreden. Producent Aaron Spelling toont interesse voor een nieuwe drama televisieserie, in de zin van Beverly Hills 90210. Spelling heeft onder andere meegewerkt aan successen als Starsky and Hutch, Charlie�s Angels, Fantasy Island, The Love Boat, Hart to Hart, Dynasty, Melrose Place, Beverly Hills 90210 en last but not least de sitcom Friends. Nu hoopt hij met de nieuwe serie zulke successen te kunnen herbeleven, met de IRL dus als achtergrond.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter