Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we dit jaar een extreem droge zomer meemaakten. Het wilde maar niet regenen. Maar de regen moet toch ergens vallen, en dat gebeurde dan ook op Indianapolis. Het regende daar niet een beetje, maar gelijk met bakken. Afgelopen maandag was het de natste dag ooit in Indianapolis, er viel maar liefst 180 milimeter!

De grond is nog altijd doorweekt, hele stukken van de baan staan onder water. Toch staat de Grand Prix niet op de tocht en gaat men verder met de voorbereidingen voor de race. De schade strekt zich uit van de golfbaan tot de ingang van de Hall of Fame en de lager gelegen gedeeltes van de baan.

Als het even tegenzit, zit het ook goed tegen. Maandag was namelijk precies de dag dat Charlie Whiting en een delegatie van de FIA het circuit bezochten voor een laatste inspectie voorafgaande aan de Grand Prix.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter