Volgens F1-coureur Nico Hülkenberg is Renault geen klap vooruit gekomen ten opzichte van 2018.

In Bahrein vielen beide auto’s uit. Het doel op de lange termijn is om de aansluiting te vinden bij Mercedes, Ferrari en Red Bull, maar Renault staat óf stil óf men doet stappen achteruit qua ontwikkeling.

Vergeleken met McLaren moet men dat laatste concluderen. Bij het Britse team is het vooral debutant Norris die profiteert van de vernieuwde inzichten in de MCL34.

Maar het fabrieksteam kan die stap vooralsnog niet maken.

Huleknberg ziet het nog minder zonnig in. We hebben eraan gewerkt afgelopen winter, maar we zijn nog niet tevreden. Dit is waar we naar mijn idee de focus op moeten leggen en met iets beters moeten komen.

Een van de problemen aan de RS19, waar vooral teamgenoot Daniel Ricciardo moeite mee heeft, is de manier waarop de auto reageert op het rijden over kerbstones. A

Nico noemt dit aspect vergelijkbaar met vorig jaar.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!