Jenson Button weet nu al dat hij volgend jaar bij de Grote Prijs van Australië dezelfde hotelkamer wil als dit jaar.Ik zat weer in de kamer waar ik in 2009 en 2010 verbleef en ook die keren won ik., glimlachte de Brit na zijn triomf in Melbourne.

Button versloeg zijn teamgenoot bij de start en leidde de race van start tot finish. Dit was de perfecte start van het seizoen. Dit bewijst hoe goed we hebben gewerkt in de winter.

De 32-jarige Brit gold vooraf al als een van de belangrijkste uitdagers van wereldkampioen Sebastian Vettel, die als tweede finishte in zijn Red Bull. De bolide van Vettel was beduidend minder goed dan vorig jaar.

Na te zijn gestart als zesde, wist de jongste tweevoudig wereldkampioen zich in de race op te werken naar de tweede plaats. Mede dankzij een slimme pitstop in een neutrale fase. Die stop was prima en ik kwam in een goede positie om Jenson aan te vallen. Maar na twee bochten was hij al uit zicht. Ik ben toch tevreden, want die tweede plaats levert me wel veel punten op.