Honda stopt eind 2021 met Formule 1, dit betekend dat ook de samenwerking met Red Bull en AlphaTauri niet wordt voort gezet. Red Bull heeft bevestigd dat het zal vast houden aan de concorde overeenkomst en wel zal doorgaan met Formule 1.

Christian Horner: We zijn teleurgesteld dat de samenwerking met Honda niet doorgaat. We zijn enorm trots op het succes, we hebben samen vijf keer gewonnen en vijftien podiums behaald. Ik wil iedereen bij Honda bedanken voor hun inzet.

De doelen voor 2020 en 2021 blijven onveranderd, voor overwinningen gaan en vechten voor het kampioenschap. Red Bull blijft het concorde overeenkomst en Formule 1 op de lange termijn trouw. Als groep gaan we nu evalueren en de meest competitieve motor voor 2022 en daarna vinden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!