Het begint er op te lijken dat de alliantie voor kostenvermindering uit elkaar aan het vallen is. Ferrari heeft de overeenkomst nooit ondertekend en nu wil ook Honda zich terugtrekken. De Japanse motorconstructeur wil niet dat Ferrari voordeel zou behalen uit de situatie, maar zit met het probleem dat “hun” team – BAR – een handtekening heeft gezet.

Ferrari stelde deze week een compromis voor, maar dat werd door de andere teambazen van tafel gelachen. Jean Todt zei eerder dat als de teams het voorstel van Ferrari niet aanvaardde zij (Ferrari) zo veel en waar zouden testen als ze maar willen.

Volgens bronnen die dicht bij Honda staan lijkt het er echter op dat een compromis tussen de Scuderia en de andere teams in de maak is.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter