In januari zal Honda de opvolger van de BAR007 aan de wereld presenteren. Dat heeft teambaas Nick Fry bekend gemaakt.

Teambaas Nick Fry, die volgend seizoen gewoon in die functie blijft, ook al kocht de Japanse wagenkabrikant het volledige BAR-team over, verklaarde dat de ontwikkeling van de nieuwe wagen volgens schema verloopt. De wagen moet het matige presteren van dit jaar doen vergeten en weer voortwerken op het succes vann 2004 waarmee het team het seizoen wist af te sluiten.

Fry: ” Afgelopen seizoen hebben we niks gewonnen, hoogtepunten waren er dus niet voor ons.  “

Van komend seizoen verwacht het team wel veel, zeker als we de versterkte rijdersbezetting bekijken: ” Beide rijders krijgen dezelfde status binnen het team, wat het team zeker zou moeten helpen. Ook weten we dat Button en Barrichello meerdere jaren bij ons zullen zijn, ik ben er zeker van dat ze de verwachtingen zullen inlossen.  “

Verder liet de Brit weten dat Barrichello zijn winterprogramma in januari, zal aanvangen met een V10 motor.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!