BAR Honda zou volgend seizoen beter moeten presteren na een flauw 2005. Zo denken ze er althans over bij het team zelf. De derde plaatsen van Button in Duitsland en Belgi� waren knap op zich, maar de verwachtingen lagen in het begin van het seizoen veel hoger.

Tijd om daar dus verandering in te brengen, aldus Nick Fry, teambaas bij BAR-Honda.

Hij is ervan overtuigd dat Honda, samen met Button en de ervaring van Barichello het beter zal doen en de nodige overwinningen in de wacht zal slepen. Barichello heeft ook zes jaar in het winnende constructeurs team gezeten en ook dat zou in hun voordeel kunnen spelen.

Nu Honda voor 100% de baas is zal naast alle financi�le en technische mogelijkheden ook de sfeer binnen het team nog verbeteren. Benieuwd of deze hoopgevende idee�n ook resultaat zullen opleveren in het volgende seizoen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter