Stefano Domenicali gaf een aantal hints dat Massa hoogwaarschijnlijk ook in 2013 voor Ferrari zal rijden. In Zuid-Korea luidde de boodschap als volgt: Zeer binnenkort zal men ons standpunt over de rijders te horen krijgen.

Aangenomen wordt dat Ferrari nog voor de GP van India, welk over twee weken zal worden verreden, bekend maakt dat Massa in 2013 ook voor Ferrari zal rijden. Nico Hulkenberg, die momenteel als grootste kanshebber ter vervanging van Massa werd beschouwd, zal dan waarschijnlijk naar Sauber gaan. Het gerucht gaat dat ‘Hulk’ al een voorcontract zou hebben getekend bij het Zwitserse renstal.

Ook Felipe Massa sprak redelijk duidelijke taal. Wanneer je het akkoord krijgt van beide directies, dan ben je past honderd procent zeker. Ik denk eerlijk gezegd dat dit op zeer korte termijn het geval zal zijn.

Dus diegenen die Massa graag vervangen zagen [incl. ondergetekende], moeten hun ‘voorspelling’ dus doorslikken. Massa heropleving [Trulli-truc, volgens de cynici] lijkt dus op tijd te zijn gekomen. Plus dat Alonso zijn ‘maatje’ niet kwijt wil, omdat de Spaanse kampioen waarschijnlijk geen trek heeft in een nieuwe teamgenoot die zijn plaats nog niet kent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.