Nadat Stefan Johansson positief was over de terugkeer van Kimi Raikkonen, meent ook Damon Hill dat de wereldkampioen van 2007 potten zal breken bij zijn comeback. De Fin kan namelijk nog wel een paar kampioenschappen op zijn naam zetten, aldus Hill in een interview met Autosport.

Hij moet wel laten zien dat hij het nog steeds in zich heeft. Hij zit bij een goed team om dat aan te tonen, en hij is nog jong. Hij heeft al een wereldkampioenschap gewonnen. Op zijn leeftijd was ik net in de Formule 1 doorgedrongen, dus hij kan zeker nog een paar titels pakken, aldus de wereldkampioen van 1996. Raikkonen is op het moment 32 jaar oud, vier jaar jonger dan Hill was toen die zijn titel pakte.

Hill hoopt wel dat 2012 anders verloopt dan het afgelopen seizoen, toen Red Bull met grote overmacht de titels pakte. We willen zien dat iemand de boel op z’n kop zet, al denk ik dat Adrian (Newey) geweldig is, en dat je met Vettel, Webber en Red Bull Racing een fantastisch team aan kop hebt. Dat is goed om te hebben, maar ik weet dat ze er voor willen vechten. Een titanenstrijd tussen drie topteams zou heel mooi zijn, aldus de enige zoon van een voormalige Formule 1 kampioen [Graham Hill in 1962 & 1968], die zelf ook een wereldtitel pakte.