De toekomstige kanshebbers op een wereldtitel beginnen de druk te voelen, zij zitten nu vol ongeduld te wachten om Michael Schumacher te verslaan.

De Duitser zal dit jaar voor een achtste titel vechten en velen speculeren dan ook dat Schumi het voor bekeken zal houden als racepiloot in de F1.

Ook de Spanjaard Fernando Alonso weet dat de tijd begint te dringen om de Duitser te verslaan. Fernando Alonso: E�n ding is zeker en dat is dat Ferrari het te kloppen team is.

Als je het bekijkt uit het standpunt van een piloot, de titel winnen terwijl Michael nog in de F1 zit is veel belangrijker dan je eerste titel winnen als Michael op �pensioen� gaat.

Het zal een belangrijk seizoen zijn voor de 19 piloten want je weet niet wanneer het Michael zijn laatste jaar zal zijn, maar in het geval dat dit jaar zijn laatste is moet je zien te winnen.

Het contract van de zevenvoudige wereldkampioen loopt normaal gezien tot eind 2006 en hijzelf zegt dat hij zal blijven rijden tot hij er geen plezier meer aan beleeft. Wie uiteindelijk de felbegeerde titel zal afsnoepen van de Rode Baron blijft nog een open vraag.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter