Onze favoriete autosportadviseur heeft weer eens gesproken!

Hij hoort voor minimaal drie races geschorst te worden. Hij heeft Mark zijn podiumplaats afgenomen. Een stop en go van tien seconden is veel te weinig voor die kerel. Die maakt elke andere Grand Prix iemands wedstrijd volledig kapot. Die moet nu eindelijk een keer harder aangepakt worden. Grosjean heeft vanaf de lagere klassen al voortdurend gecrasht., brieste Helmut Marko.

Romain Grosjean maakt zich weinig populair bij Red Bull Racing, want ook Mark Webber pleitte voor een nieuwe schorsing voor Romain Grosjean. De Australiër was in Japan slachtoffer van de dadendrang van de Fransman. Na afloop van de race, waarin hij als negende eindigde, betitelde Webber Grosjean als ‘nutcase’. Dat kan de ‘Aussie’ wel doen, maar hij gaf geen verklaring voor het feit dat hij wel heel plots vertraagde, waardoor Romain volledig werd verrast.

De coureur van Lotus sprak zelf van een domme fout over zijn touche met Mark Webber. Er zat een groot verschil in snelheid tussen mij en Mark Webber, toen we bij de eerste bocht aankwamen. Dat verraste mij en we kwamen met elkaar in aanraking. Het was een domme fout.

Oordeel zelf en geef je mening op ons forum!