Red Bull-motorsportadviseur Helmut Marko maakt bij de Belgische Grand Prix in augustus de invulling van de stoeltjes bij Red Bull Racing voor 2017 bekend. Dat verkondigde de Oostenrijker in Rusland. Over de line-up van Red Bull Racing is – vooral in Nederland – veel te doen.

De kans is namelijk groot dat Red Bull Max Verstappen doorschuift naar de hoofdmacht. Dan moet Daniel Ricciardo of Daniil Kvyat plaats maken. Ricciardo staat in de belangstelling van Ferrari, terwijl in diverse media een scenario waarbij Kvyat terug gaat naar Scuderia Toro Rosso is verschenen.

Hoe dan ook, op Spa-Francorchamps schept Marko duidelijkheid. Het praten over de invulling van de rijders voor volgend jaar begint niet voor het einde van de zomerpauze. Kom dan maar terug op dit onderwerp. In augustus bespreken we de toekomst van onze coureurs. In Spa vertel ik alles.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!