Nick Heidfeild wil in Japan weer achter het stuur van zijn Williams kruipen. In Itali� en Belgi� moest de Duitser noodgedwongen aan de kant blijven vanwege een testongeval in Monza. Nadien werd De Duitser betrokken in een verkeersongeval waarbij hij verwondingen opliep aan zijn vingers en schouderblad.

” Al vrij snel wist ik dat Brazili� niet mogelijk was.  “ aldus Heidfeld. ” Mijn schouder doet pijn, maar van mijn vingers heb ik nauwelijks last. Sommige berichten beweerden dat ik botten gebroken had in mijn linkerhand, maar daar is niks van aan.  “

De Williams-coureur hoopt na de GP van Brazili� om in de cockpit te kruipen tijdens tests in Jerez om te kijken hoe hij zich voelt. Daarna zal er beslist worden of De Duitser al dan niet kan racen tijdens de twee laatste races van het seizoen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!