Het is bijna zo goed als zeker dat Felipe Massa volgend jaar voor het team van Peter Sauber zal rijden, als dat het geval zou zijn zullen de twee huidige piloten, Heidfeld en Frentzen, op zoek mogen gaan naar een ander zitje.
Van Frentzen denkt men dat hij een job als testpiloot gaat krijgen bij het McLaren team.

Vandaag werd een gerucht de wereld ingestuurd omtrent de carri�re van Heidfeld, het gerucht zou zijn dat Heidfeld de plaats van Felipe Massa gaat innemen bij Ferrari.

Zoals gezegd gaat het hier om een gerucht en als we er goed over nadenken lijkt dit niet echt een logische stap, op dit moment staat Nick Heidfeld nog steeds onder contract bij Mercedes.

Het is een feit dat de teams een hoge paranoia factor hebben, bij Ferrari zouden ze achterdochtig kunnen worden omtrent het aantrekken van Heidfeld.
De Duitser zou zo wel eens nuttige informatie kunnen doorspelen naar het team van Ron Dennis.

Afwachten of we hier officieel een bevestiging van gaan krijgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter