Nick Heidfeld kwam gisteren als winnaar uit de eliminatieproef tussen hem en Antonio Pizzonia die het Williams team moet helpen om een beslissing te maken over het overgebleven racezitje van het team. Heidfeld was net geen seconde sneller dan de Braziliaan.

Quick Nick heeft een goede indruk nagelaten bij het team. Zowel Frank Williams als Sam Michael spreken lof over de prestatie van de Duitser. Volgens Michael zou er nu gepraat worden over een mogelijke tweede proef voor de Heidfeld.

Heidfeld zelf was blij met de test, maar kon door het natte wegdek niet alles doen wat hij wou laten zien. Als Nick naar Williams trekt en daar het mooie weer maakt is er weer een Mercedes prot�g� die McLaren Mercedes onder druk zet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter