Het lijkt wel het seizoen van de piloten die niet kunnen rijden te gaan worden. In Maleisi� moest Takuma Sato verstek geven voor de Grote Prijs, omdat hij griep had. In Bahrein kon Juan Pablo Montoya niet rijden door een blessure aan de schouder, na een partijtje tennis (of motorcross?). En nu voegt Nick heidfeld zich aan het lijstje toe.

De Duitser heeft een spier in de rug verrokken. Vreemd genoeg heeft hij het kwaaltje opgelopen tijdens het rijden, in de test te Le Castellet. In zijn zevende ronde die hij gisteren reed, kreeg hij er last van, en hij keerde terug de pits in. Later heeft hij het circuit verlaten, eerder uit voorzorg dan uit noodzaak.

Ook teamgenoot Mark Webber zit nog ergens mee. De Australi�r reed in Bahrein met een gebroken rib, en leek genezen te zijn. Maar de pijn in zijn borst bleef aanhouden en ook hij staakte zijn testweek in Barcelona (vorige week) vroegtijdig.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter